Despre

Mi-am inceput pregatirea ca psihoterapeut cu peste zece ani in urma si de atunci mi-am petrecut foarte mult timp in practica privata lucrand cu adultii adusi la mine in cabinet de anxietate, depresie, nefericire in cuplu, rusine sau alte motive, fiecare dintre acestea acompaniate de o insuportabila durere.

Vad natura umana dintr-o perspectiva cognitiv-comportamentala completata de o abordare de tip Terapie Focusata pe Schema si cred ca pentru fiecare dintre noi modul in care am fost crescuti, iubiti si apreciati in copilarie are un rol crucial in viata noastra de adulti. Cred ca fiecare dintre noi poarta cu el un Copil Vulnerabil care a crescut invatand diferite strategii de aparare impotriva suferintei si durerii. Pe unii dintre noi aceste strategii ne aduc in impas in viata de adult si nu mai reusim sa facem fata durerii ca in vremea copilariei.

Desi confruntarea cu propria vulnerabilitate ar putea sa fie o sarcina dificila poate de asemenea sa fie si o experienta de vindecare. "De ce am ajuns sa ma simt asa sau sa fac asta" se transforma in "ce suferinta imi aduce ignorarea propriilor nevoi" si in "cum anume ma pot vindeca"? Dar mai ales in "cum pot invata sa ma iubesc si sa ma apreciez?".

Va astept cu drag,

Roxana

 

Formator certificat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor

Psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania

Psihoterapeut cu drept de libera practica in terapii cognitiv-comportamentale, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania

Membru al Colegiului Psihologilor din Romania

Membru al Asociatiei Romane de Terapie Comportamentala si Cognitiva din Romania

Membru al Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie

In curs de acreditare de catre ISST (International Society of Schema Therapy)

 

 

Print Friendly, PDF & Email